Alsó szintKözépső szintTetőtérWellnessGyermekbirodalomPihenőkertMesélő ház
szállás Zebegény
5,05,0

Tetőtér

A vendégház tetőtérben találjátok legkedveltebb szobánkat panorámás fürdőkáddal.
Azok a párok, akik romantikus szállást keresve kiveszik a Fél házat, mindig ezt a szobát választják.
Ezentúl még két szoba és két fürdőszoba van ezen a szinten.

Apponyi Franciska szoba

A legkedveltebb szobánk, ahol a - Dunára nyíló - ablak előtti kádban relaxálva minden stressz elszáll. A kádat el lehet függönyözni, hogy akkor is tudjatok egy panorámás forró fürdőt venni, ha kollégákkal osztoztok a szobán. Öreg komóddal, kelimmel, félköríves hegyre nyíló ablakkal, és sok romantikus részlettel. Ez a legnagyobb szobánk, itt egy 4 fős család is kényelmesen elfér. Innen közvetlenül nyílik egy mosdós wc.

Ebben a szobában gróf Apponyi Franciska (vagyis Napraforgó) és gróf Apponyi Geraldine felemelő és izgalmas sorsa fog lenyűgözni benneteket.

Romantikus szállást keresel? Nézd meg a wellnessünket...

...és a kandallónkat is!

romantikus szállás ZebegényZebegény, párna, zöldfelület, Villa Idillháló, szállás, ágy, lemenő nap, kelimkád, panoráma, Dunakanyar, este, gyertya, hangulat, bor

Baktay Ervin szoba

Panorámás ablak faltól falig, előtte egy fotelágy lábtartóval, ahol kényelmesen tudtok olvasni. Bár ne csodálkozzatok, ha a látvány elvonja a figyelmeteket... Fehér hajópadlóval, kézzel szövött szőnyegekkel és egy csöpp romantikával igyekeztünk barátságos hangulatot teremteni.

Ebben a szobában maximum hárman tudtok aludni. Össze tudunk tolni 2 ágyat, és mellé be tudunk tenni egy babaágyat, vagy egy pótágyat; illetve 3 külön ággyal is várhatunk benneteket.

Baktay Ervin életének egy elképesztő fejezete kötődik Zebegényhez, ezt ismerhetitek meg itt, hihetetlen fotók segítségével.

szállás ZebegényZebegény szállás

Szőnyi Zsuzsa szoba

Egy kicsi, de nagyon romantikus szoba baldachinos-kovácsoltvas ággyal, olvasósarokkal, fehér hajópadlóval. Ezt a szobát is a természet ihlette: a föld, az ég színei; virágok és levelek a textileken, a falakon, sőt még a tükör keretén is. Ha mindez, és még a panoráma sem lenne elég élmény, akkor Szőnyi Zsuzsa gazdag életútja segítség abban, hogy magatok mögött hagyjátok a hétköznapokat. 

Ebbe a szobába egy babaágyat tudunk még betenni a franciaágy mellé.

Zebegény, szállásZebegény szállásZebegény szállásZebegény szállásZebegény szállás

Pöttyös fürdő

Nagyon világos, pöttynyi fürdő, amit felszereltük mindenféle fogassal, törölközőtartóval, polccal, hogy kényelmesen tudjátok használni.
Mi mással díszítettük volna, mint pöttyökkel?!

Kockás fürdő

A legnagyobb fürdőszoba a házban: tálalóból lett gyönyörű mosdószekrénnyel, nagyon színes-kockás tusolóval, kényelmes relax fotellel. A kényelmeteket szolgálja a mosógép, a hajszárító, és találtok itt wc-t és bidét is.

Tetőtér • Alaprajz

Alaprajz

Alsó szintKözépső szintTetőtérWellnessGyermekbirodalomPihenőkertMesélő ház

Elérhetőségeink

Őz út 1.
2627 Zebegény

info@villaidill.com

+36 70 224 5330

Mikor érkeznél?

2019 © villaidill.hudesigned by NZS

Sütikezelés

Oldalunk a felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Az oldal böngészésével ezt elfogadja.

rendben

Koronavírus információ:

A Villa Idillben teljes biztonságban nyaralhattok! Minden váltáskor ózonnal fertőtlenítjük a teljes házat, a kint felületeket pedig forró gőzzel. Ezentúl változatlanul csak egy csapat van egyszerre a birtokon.  

Bezár
Foglalási kérelem