Alsó szintKözépső szintTetőtérWellnessGyermekbirodalomPihenőkertMesélő ház
panorámás, wellness, szállás, vendégház, Zebegény
5,05,0

Alsó szint

A ház legalsó, kertkapcsolatos szintjén két fürdőszobás szobát és egy sokoldalú nappali-konyhát találtok.
Háromszintes vendégházunk nagy előnye, hogy míg esténként az alsó szinten, a jakuzziban, a szaunában kikapcsolódnak a szülők, addig 2 szinttel feljebb békésen alszanak a gyerekek.

Szőnyi István szoba

Nagyon vidám, színes szoba, ahonnan csak egy ugrás a tájra nyíló kert, a jakuzzi és a szauna. A falai Szőnyi István és a Dunakanyar életét idézik meg a boldog békeidőkben.

A két ágyat kérhetitek külön, vagy összetolva is. Ez utóbbi esetben még egy babaágy is elférhet. A szobából közvetlenül nyílik a bájos Türkiz fürdő, tusolóval, mosdóval, wc-vel.

romantikus hálószoba, díszpárna, panoráma, éjjeli szekrénypanorámás  wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás  wellness szállás vendégház Zebegény

Amrita Sher-Gil szoba

Az egyik legmesésebb szobánk, szó szerint és átvitt értelemben is. Egyészt Csipkerózsika is alhatna a baldachinos ágy csipkéi alatt, másrészt Amrita-Sher-Gil (a "legdrágább" magyar festőművész) életét meséljük el itt, többek között zebegényi fotókkal. 

A baldchinos ágy mellett elfér egy pótágy, sőt ha szükséges még egy rácsos ágy is, hogy egy 4 fős család is pihenhessen itt.

Innen közvetlenül nyílik a Virágos fürdő, romantikus mosdó szekrénnyel, virágos mosdótállal, tusolóval, wc-vel. Itt a falakat is virágba borítottuk, sőt még a zuhanyfüggöny és a törölközőtartó is virágos.

panorámás  wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás  wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás  wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás  wellness szállás vendégház Zebegény

Kis nappali / szaunapihenő

Kertkapcsolatos, sokoldalú nappali, amit mindig úgy rendezünk be ahogy az alkalom és az évszak kívánja. Ami mindig állandó benne, az a konyha:

• konyhaszekrény poharakkal, tányérokkal, evőeszközökkel
• Fagyasztós hűtőszekrény (166+38l)
• mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap (1-es)
•  kétmedencés mosogató

Ősztől tavaszig általában szaunapihenőként működik egy kis társalgórésszel, álkandallóval. Nyáron étkezőként, és második nappaliként. Jógatáborok alkalmával - amikor a nappali a jógaterem - ezt használjuk étkezőnek (a teraszokon túl). 

A falak itt szintén mesélnek: a Dunakanyar fürdőéletéről a 20. század elején, és a Zebegényi Festőkolóniáról.

panorámás wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás wellness szállás vendégház Zebegény

Alsó terasz-kert

Egy kicsi, de fedett terasz, két jázminbokor között, ahol akár hóesésben is tudtok üldögélni, mivel itt találjátok a "csillagnéző" elektromos takaróinkat és lábtartós székeinket. 
De mélázással egybekötött reggeli kávézásra is kiváló. 

Innen pár lépés jobbra a jakuzzi, balra a szauna. Szintén egy lépés a napvitorla alatti kényelmes kanapé, ahol tavasztól őszig heverészhettek, pihenhettek a panorámában gyönyörködve. Nyáron a medence és a fedett terasz a társasági élet központja, ilyenkor ez jó kis elvonuló hely.

panorámás wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás wellness szállás vendégház Zebegénypanorámás wellness szállás vendégház Zebegény

Alsó szint • Alaprajz

Alsó szintKözépső szintTetőtérWellnessGyermekbirodalomPihenőkertMesélő ház

Elérhetőségeink

Őz út 1.
2627 Zebegény

info@villaidill.com

+36 70 224 5330

Mikor érkeznél?

2019 © villaidill.hudesigned by NZS

Sütikezelés

Oldalunk a felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Az oldal böngészésével ezt elfogadja.

rendben

Koronavírus információ:

A Villa Idillben teljes biztonságban nyaralhattok! Minden váltáskor ózonnal fertőtlenítjük a teljes házat, a kint felületeket pedig forró gőzzel. Ezentúl változatlanul csak egy csapat van egyszerre a birtokon.  

Bezár
Foglalási kérelem